Kalas

Det blev inte så mycket updates som jag hade tänkt mig igår, ingen alls faktiskt. Men det blir så när man har roligt!

Just nu inväntar vi Viktors gäster då han fyller 18år idag så kommer lite släkt hit och sånt idag. Grattis på dig min underbara älskling ❤.


Secret mission. . .

Min skjuts är här! Så nu drar jag iväg på ett hemligt uppdrag, hehe. Updates kommer under kvällen ❤.


På Malmö central

Godmorgon ❤.
Sitter just nu på världens obekvämaste bänk inne på Malmö central. Cotte kommer alldeles strax och då drar vi oss in till entré för shopping och sedan till stan för lunch!


Plugg på kvällskvisten

Ikväll står det plugg på schemat! Det blir massmedier och källkritik. Med andra ord samhälle, blä! Har resan läst en stund faktiskt, brasan är tänd i bakgrunden. Mysigt! :)


25 januari 2012

Godmorgon sweeties ❤.
Sitter i soffan och chillar. Mår inte så bra idag, illamående och sånt men det blir att åka till skolan idag ändå :/ det går nog över!


Bambo

Rambo ligger och snarkar så sött bredvid mig, följer hans spår och går och nannar själv nu! Natti ❤.


Åhnäääää!!!

Buhu och en massa snyft!! Varför undrar ni då? Jo för jag har BRUTIT EN NAGEL! :( och tyvärr är det långt till jag ska göra om dem så är rädd att bryta den ännu mer. . .

Haha sån tönt jag är!


Tjäna pengar! ;)

Hej mina sötnosar ♥.
Tänkte ger er ett litet tips så här på kvällskvisten!
Tillhör du dem som brukar handla på internet? Eller helt enkelt bara vill tjäna pengar? Då skulle jag rekomendera plus i kassan till er! :) Själv använder jag det och det funkar faktiskt, det kan jag garantera! Du får faktiskt 20 kr direkt när du registrerar dig och 25 kr extra om du gillar deras facebook sida! Enkelt och snabbt. Det finns erbjudanden där du kan tjäna pengar UTAN ATT BETALA ETT ÖRE!
Klicka på bannern och börja redan idag :)
plusikassan.se

On the train

Befann mig just på tåget till Malmö men kunde inte koppla upp mig till bloggen :/ sitter i alla fall just nu på Malmö central och väntar på cotte. Hennes tåg var inställt så ska vänta på henne till 10 i. Totalt 45 min! Riktigt bull men ja. . . That's life!

Funderar dock starkt på att sätta mig på eh men det är inte roligt själv :(


Fika with my frienda!

Innan skolan stack jag och eleonor in till Malmö city och fikade :) Det blev ecxpresso haus, satt och snackade en massa skit i en timme över latte och någon rostad macka. Riktigt mysigt! ❤

Egopic från imorse haha!!


Feuda med mig!

Nu när jag har inskaffat mig en iPhone så har jag självklart laddar ned wordfeud! ;)

Så masa er upp ur soffan, hämta er iPhone och spela med mig?! (a)
De två första som vinner mot mig blir länkade i bloggen med bildbevis osv.

Namn: denzii'


FEM

Idag är det exakt fem månader sedan som jag och Viktor tog steget och blev ett par. Och jag har aldrig varit lyckligare! Det har varit fem underbara månader och jag hoppas att det blir många många fler tillsammans! Du gör mig hel, du gör mig till den allra lyckligaste flickan i världen.

Jag älskar dig ❤.

.


iPhone 4s

Har glömt att berätta en sak. Nämligen att jag i onsdags inskaffade mig en iPhone 4s i vit. Riktigt nöjd är jag faktiskt, den är helt klart över förväntan och nu kan jag blogga när som genom appen! :)

Jag har satt på ett rosa skal som skydd och ska dessutom snart sätta på sånt skydd för skärmen men eftersom det ska torka i tolv timmar så har jag inte orkat göra det, hehe.

Min lycko vecka verkar det som! ❤


Sommarjobb - CHECK!!

Godmorgon sötnosar ❤.
Kim och medina är hemma och hälsar på och med sig har dem lilla Bella. Så grymt söt är hon, lilla bambi! Stackars Rambo har fullt upp med henne, hans energi är ju inte direkt lika hög som hennes. Haha sötnosen!!

Jo och nu till det som rubriken säger, sommarjobb. Fick för en liten stund sedan reda på att jag har fått ett sommarjobb, härligt! Som telefon försäljare hos dialect. Äntligen, slippa känna pressen för att inte ha några pengar i sommar - som nu dock är över. Happy face!!! :D


Snön har kommit

Jag och Viktor var ute med Rambo i snöfallet tidigare idag. Gud vad mysigt det var! Får hoppas att det inte töar nu bara, pallar inte slask och sånt skit. . .


to die for. . .

cc
Skor att döda för (!!). Har hållt ögonen på dessa ett tag nu och blir bara mer och mer kär för varje gång alltså. Helt klart ett måste nu till våren :)
Skorna finnas att hitta på vivistyle för 549 kr.

17.01.2012

Godmorgon solstrålar ♥
Gick upp redan vid 4 tiden i morse. Så kan det gå när man måste pendla en bit till skolan men jag har ingenting emot det faktiskt. Idag känner jag mig riktigt pigg faktiskt även fast jag bara har sovit ungefär fyra timmar. . . Har inte riktigt vänt tillbaka på dygnet ännu så får la göra det snart.
Bara jag som har märkt att blogg.se buggar? Redigeringen av blogginlägg blir inte alls densamma som innan man har publicerat det.
Nu ska jag i alla fall dricka upp mitt te och sen ta och pallra mig mot busshållsplatsen. Hoppas det inte blåser allt för mycket nu bara!!

min stora syster

fyller år idag! Fredagen den 13, dadadadaaaaaam!!!!
22 år är hon nu men det märks inte för fem öre, ellerhur? :>
Så aa... Ett jätte stort grattis till dig syster! ♥
.

Känsla. Dröm. Älskling.

Har ni någon gång haft den där känslan av att man är riktigt riktigt trött, i alla fall i huvudet och i ögonen. Det känns som att ens ögonlock kommer att stängas vilken sekund som helst men ändå, trots allt det så både vill och kan du inte sova. Så känns det för mig just nu.
Bredvid mig ligger min lilla sötnos Rambo och snarkar, ibland sparkar han med sina ben. Han drömmer. Han smaskade precis. Min underbara Rambo.
Har smsat sönder min sötisnötisnos, men han svarar inte. . . Sur? Arg? Glad? Han har nog somnat.
Vi är lyckliga.
Ska ut och gå med syster imorgon, det blir en del av min träning imorgon bitti. En powerwalk med syster och Rambo, kanske Holly. Rundan är på ca 4 km. Det blir lagom. Tar och kör lite situps, framfall med tyngder och en och en annan strechövning efteråt. Ja, det blir bra.
Glöm inte, träna för att må bra - Inte för att nå perfektion.


Jag borde inte skriva inlägg efter tolvslaget, dem blir allt mer annat än normala. Lite sådär halvskumma.

believe in faith

Idag kom jag igång med ett av mina nyårs löften! Nämligen träningen. Vaknade och gick direkt upp till vårt lilla hemma-gym. Blev lite lätt träning idag med tanke på att det är första gången på typ över ett år som jag tränar och min kondition är på noll right now. Blev i alla fall framfall, situps och en runda på löpbandet. Är stolt över mig själv faktiskt :>
Tänker åka iväg någon gång snart och inskaffa mig ett par träningsskor - Reebook såklart! och lite träningskläder såsom sådana leggings som andas, sport-BH och lite söta toppar. Hade tänkt beställa några från Kan dee också, det blir ju trots allt roligare att träna om man ser bra ut samtidigt. Trots att man svettas som en gris. . .
Lite av det jag tänkt beställa hem inom en mycket snar framtid. Tänker dock inte använda det svarta linnet med vita fjädrar till att träna i. To beautiful for that.
- -
-.
Jag tänkte också klargöra för några där ute att jag inte tränar för att gå ner i vikt för jag tycker om mig själv just nu. Hur jag ser ut och dylikt. Jag börjar träna för att må bra i mig själv och i min kropp, för att få upp min kondition och för att få hälsan att ligga på topp. Kroppen mår som bäst när man motionerar och jag vill må ännu bättre än vad jag redan gör. Jag tror verkligen att träningen kommer att hjälpa mig att må bra fysiskt men också att få ett bättre humör. Jag tror  jag tror  jag tror!

finally

Sitter och spelar Wordfeud med älsklingen, jag förlorar as always. I SUCK! Men det var inte det jag tänkte berätta utan har precis beställt hem viktos födelsedagspresenter, är riktigt spänd på om han kommer att tycka om dem :> Men jag är 99% säker på det så det blir nog as bra! Kan självklart inte visa vad här. Just in case typ ;)
Känns i alla fall jävligt skönt att ha det gjort, bara att packa in när det leverats sen är det klart!

Skräckfilms-mys

För någon dag sedan såg jag och min sötisnötisnos INSIDIOUS!!! Det var riktigt mörkt för solen gått ner, så vi rullade ner, släkte lamporna och myste ner oss i sängen med popcorn och redbull. Filmen var riktigt bra faktiskt, dåligt slut så det måste ju komma en tvåa! Jag som är en liten mes, hoppade självklart till ett x antal gånger hehe. Men det var riktigt mysigt och jag rekomenderar starkt den filmen. En av dem bästa skräckfilmer jag sett för den hade liksom en handling genom hela filmen. Skaparna av denna film har också skapat Paranormal activity och Saw. Kanske inte så konstigt att denna var så GRYM? ;)

♥♥♥♥ 4 av 5 hjärtan, hoppas på en tvåa! :>

.

Bild tagen från google.se

Mina nyårs löften

.
De allra flesta runt omkring oss i världen avger nyårslöften vid tolv slaget på nyårsaftonen. Här har ni några av mina, de viktigaste helt enkelt! Har ni avgett något nyårlöfte i år? Och viktigast av allt, kommer ni att hålla dem?

RSS 2.0