Solen kikar fram

Godmorgon solstrålar ♥
Vaknade vid åtta imorse av att älsklingens alarm ringde. Han skulle iväg och jobba på gården men det blev inte förens någon timme senare för vi ville helt enkelt inte masa oss upp ur sängen. När han åkte tog jag rambo ut på en runda, tänkte egentligen bara gå en liten runda men vädret var ju underbart idag. Hyfsat varmt, solen skiner och inte ett moln på himlen. Så utan frukost i magen drog jag och rambo iväg på en runda som är på ungefär 1 mil lång. Riktigt härligt! Men ute på landet blev det lite kyligare för att det blåste lite grann och hade glömt vantarna så aa förfrös typ om dem men annars, as härligt! :)
Sen har jag mest tagit det lugnt, läst något kapitel i en bok och druckit te / coca. Vill egentligen sitta ute på terassen men stormen förstörde både tak och möbler så blev inget av det tyvärr annars hade det varit underbart att sitta ute i vårsolen!
Såg dessutom snödroppar på vägen hem från rundan - Bara ännu ett vårtecken! ;)

Ups. . .

I did it again!
Har inte bloggat på ett tag som ni säkert har märkt. Jag har lov just nu som säkert flera av er har! Har varit med vänner hela veckan och varit på fest. Och nu i onsdags hade jag och Viktor ett halv år tillsammans!! :) han har varit på skidsemester i Dalarna och skulle komma hem på fredagen men på kvällen knackade det på dörren och han överraskade mig med att komma hem 1-2 dagar tidigare! Och på vår halvårs dag dessutom :') vi tände ljus och hade det jätte mysigt!
Dessutom har jag även klippt mig och färgat håret rött igen, över Nice!!

 


No head-line

Hej sötnosar ❤.
Har inte bloggat på ett tag nu, I know. Blir ett inlägg såhär på kvällen, sitter mest och tar det lugnt i soffan.

Bjuder på en bild från i fredags, innan jag och Frida drog iväg på fest.


Skridskor på Ringsjön

Godmorgon sötnosar!
Håller just nu på att fixa mig för snart ska jag och Viktors familj dra oss till deras mormor och morfar för frukost och sedan vidare till Ringsjön för en hel dag med skridskor! :) jag har dock endast stått på ett par skridskor 2-3 ggr i livet, jag kan alltså inte stanna! Kommer bli kul att se hur många ggr Viktor kommer att få rädda mig haha ❤.

Jag i mitt fina rosa & gråa underställ. -15 grader här så gäller att va förbered!


RSS 2.0