christmas (?)

Känner att jag börjar bli sjuk. Så jäkla typiskt! Åkte hem från skolan idag en timme tidigare, fick i alla fall provet gjort! :> Vi skulle simmat idag också i skolan. Jag och Cornelia var helt bomb på att det var vid nio men icke. . . Vi missade simningen, det var tydligen vid åtta och så en jävla surkärring i kassan! >.<

Annars gör jag inte mycket, försöker bli frisk och kollar julklappar till min sötnos ♥.
Har ni börjat handla julklapparna ännu? :>

.
Bild från förra året. Saknar ♥


With my sistahh

Tjenixen!
Igår var jag och såg Breaking dawn med min syster, viktor och victor. Alla tyckte den sög, utom jag. Klart den bästa hittills! ;) Va helt galen första 10 minuterna, bilden va as suddig så ingen såg någonting!! >.< Men så gick en liten pojke ut och kallade på "vakten" så det blev fixat. TUR DET! Efteråt stack syster hem men vi andra stack till Viktor. Tänkte sticka på fest i marieholm men nä, orkade inte ta bilen och köra igen så vi mös hemma istället! :>
Idag blir det att städa och sådant tråkigt hela dagen. . . BAJS OCKSÅ! Orkar inte!
dd
Lagom suddig bild på mig och syster när vi inväntade pöjkarna!

don't worry, be happy

Pumpar musik och sjunger som en näktergal ♥.

back to school

Tjeniixen!
Imorgon är det dags för skola igen och man kan ju inte direkt påstå att jag är super taggad. Sadface, face dawn! Men det blir att bita ihop för vi ska luncha på la empanada, helt klart värt hela skoldagen! ;) Så det är väl snart dags för mig att nanna kudden. . .
Bjuden på en fett dålig och suddig bild på min klass och mig ofc! Gillar hur mitt hår lyser upp ;)
.

Bilder från Halloween

Här kommer några utav bilderna från Halloween festen i tisdags. Orkar dock inte lägga upp alla 300 så dessa får faktiskt duga! ;)
d
z
k
x
c
l

Tired of this shit

En dag kommer du att ångra allting
Det är den dagen då du inser att du har förlorat mig

Hej bloggen! :>
Man skulle kunna säga att jag är på ett förjävligt humör men jag orkar dock inte ta upp orsaken. Det är för privat enligt mig. Hur som helst så har jag inte gjort mycket idag, mest chillat. Nathalie kom förbi med barnen så vi gick sibarp rundan med Rambo. Drama nu på kvällen men orkar inte som sagt.
I tisdags hade vi ju Halloween fest och den blev väl rätt lyckad kändes det som. Bilderna kommer upp lite senare men en bild bjuder jag på sålänge!
b
Jag och Oliver i min klass! ^-^

RSS 2.0