No headline

Sitter här hemma och degar mig, helt slut efter en hel veckas intensivt plugg. Faktiskt sant. Så jäävla skönt med lov nu! Idag kommer älsklingen hit och vi ska mysa ner oss framför filmer hela kvällen och bara ta det lugnt. Behövs verkligen, har stressat hela veckan.

Kim är inne på sjukhuset nu, han har fortfarande inte vaknat upp. . .


fallen in love with you,

sf

Idag har jag två månader tillsammans med min pöjk!
Viktor Jansson, jag älskar dig! ♥


babysitting

Hellu! :>
Är hemma hos syster yster och sitter barnvakt. Hennes barn sover dock så jag slipper göra något, kan mest sitta och chilla. Vilket jag verkligen behöver! Är helt slutkörd av allt skolarbete och jag har ändå sjukt mycket kvar trots att jag pluggat varje dag på lyktan och hemma. Skitet tar fan aldrig slut >.<

När syster och hennes sambo kommer hem igen så ska mami köra mig hem till Viktor i stehag. Inte träffat honom på två eller tre dagar nu. Känns som en hel evighet! Saknar min pöjk ♥

.


20 / 10 - 2011

Morron bitches
Sitter på lyktan idag igen och pluggar med tjejerna. Har faktiskt hunnit göra lite grann i alla fall, så känner mig faktiskt duktig :). Ska börja på ett grupparbete med Laila snart när hon kommit sen ska alla tjejerna dra till Subway och käka lunch. Riktigt härlig dag verkar det som hittills!

I morse missade jag bussen och bad mami att skjutsa mig till eslöv för att hinna med tåget. Det var två minuter tills det skulle gå när vi kom in till eslöv och det tar kanske fem minuter att ta sig till tåget därifrån. Mami gasade satan i det på alla 30 vägar och ja, ni kan tänka er vilken galen bilfärd jag fick. Men kul va det och tåget han jag fan ta mej med! ;)

-
Bjuder på en lagom gammal bild.


colorful day

Har precis varit ute och gått med rambo. Det har regnat ute så det är helt vått och rambo försöker med all kraft att undvika alla pölar. Sötnosen då.

Om 20 minuter ska jag åka hem till min pöjk igen, den här gången till eslöv. Så ska snart packa väskan. Är dock sjukt trött och kommer väl somna direkt jag lägger mig ner någonstans så är lite rädd för att slappna av på bussen, vaknar väl upp någon helt annan stans. Hehe, hade inte förvånat mig ett skit!
ad
ad
Dålig kvalité på bilderna men dem är tagna med mobilen så ja, förståligt.

Lyktan

Godmorgon!
Sitter i detta ögonblick på skolans pluggställe och nördar mig på facebook. Kom hit för att plugga med tjejerna men det går inte så bra hittills. Eller ja det går bra för dem men inte för mig hehe. Nej men dags för mig att plugga också sen blir det lunch på la empenada! ;)


17 oktober 2011

Hemma från skolan. Ska bara precis packa och gå ut med lilla Rambo innan jag beger mig hem till min pöjk ♥. Medans jag skriver trycker jag samtidigt i mig två rostade mackor för att vinna lite tid, dock har jag samtidigt fastnat vid det här jävla spelet på facebook, Happy Aquarium. Ganska roligt men har inte kommit så långt :(

Nä nu babblar jag för mycket! Ska ta och sätta igång och packa så jag kan åka någon gång.

.
Jag insåg också att bilden blev överdrivet sjukt jävla stor. . .


nya tag, ny layout & samma denzi

Nu kör vi på nytt igen, den här gången med en helt underbar layout som jag fullständigt älskar! Känns skönt med en nystart. Har faktiskt även rensat bland gamla inlägg då allt inte längre är som förut och att rensa ut och börja om är ju faktiskt exakt vad en nystart innebär.


Den NYA
-

Den FÖRRA
.

En ganska stor förändring, eller? Själv är jag sjukt nöjd! :)

BTW, min blogg ses som allra bäst i google chrome


RSS 2.0